Ruimte voor uw toekomst.

'WIJ WILLEN NIET OVERAL ZIJN, MAAR WAAR WE ZIJN WILLEN WE DE BESTE ZIJN.'
Patrick Bouwen

Ons engagement.

Bij vastgoed gaat het niet om gebouwen, maar om toekomst bouwen. Met ons bedrijfsvastgoed bouwen wij actief mee aan de groei van Vlaamse kmo’s. Met onze appartementen bieden wij eigenaars-bewoners niet alleen een kwaliteitswoonst, maar bouwen wij mee een gegarandeerde meerwaarde op. Dat kunnen we doen, omdat we bij al onze projecten betrokken blijven voor de lange duur.

Meer over ons

Projecten in de kijker.

Groep Bouwen geeft ruimte aan zowel bedrijfsvastgoed als residentiële projecten. Hier krijgt u een overzicht van onze realisaties in het verleden én van onze toekomstplannen. Daarnaast kunt u ook de ontwikkelingen van onze huidige activiteiten volgen.

Bekijk onze projecten

Campus West - Antwerpen

Gedurende een aantal decennia waren de drukkerij en de kantoren van de Gazet van Antwerpen (GvA) op Linkeroever een vertrouwd gezicht aan de Antwerpse skyline. Na de fusie met het Limburgse Concentra verhuisden de productieactiviteiten van GvA naar Hasselt en bleef enkel het (nieuwe) kantoorgebouw voor de redacties van GvA en Het Nieuwsblad over. Groep Bouwen kocht in mei 2014 alle omliggende terreinen met een totale oppervlakte van ongeveer 70.000 m². Een Ruimtelijk UitvoeringsPlan (RUP), dat werd goedgekeurd in 2010, voorziet een mogelijke ontwikkeling van 20.000 m² bedrijfszone en meer dan 80.000 m² kantoren. Groep Bouwen wenst binnen de krijtlijnen van dit RUP het programma terug te brengen tot een meer marktconform volume. Voor de ontwikkeling van het project werd het Antwerpse architectenbureau Polo Architects gecontracteerd. Polo tekende een aangepast Masterplan uit welk door de welstandscommissie van de Stad Antwerpen werd goedgekeurd. Binnen de visie van Groep Bouwen wordt het terrein opgesplitst in 7 afzonderlijke bouwzones die ook in afzonderlijke fases ontwikkeld zullen kunnen worden. Intussen heet dit project Campus West. Camus omdat het refereert naar de groenzone tussen de gebouwen en West aangezien het zich aan de Westzijde van de stad Antwerpen bevindt. Onder alle omstandigheden zal het totale investeringsvolume van de ontwikkeling van Campus West meer dan 150 miljoen euro bedragen. Een eerste kantoorgebouw van 7.000 m² werd voorverhuurd.

Lees verder

Contact.

Wilt u praten over uw toekomst? Meer weten over onze meerwaarde?

Hoogveldweg 155 bus 3 - 2500 Lier
+32 3 293 31 00 - info@groepbouwen.be

Contacteer ons