Onze mensen

Maak kennis met ons

Patrick Bouwen,

CEO Groep Bouwen

patrick.bouwen
@groepbouwen.be

Patrick Bouwen is afgestudeerd als Licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven. Hij behaalde vervolgens het diploma van Bedrijfskunde aan de Vlerick Business School, waaraan hij vervolgens enkele jaren als wetenschappelijk medewerker verbonden was.
Patrick Bouwen is samen met Luc Verelst mede-oprichter van projectontwikkelaar EURINPRO (later Uplace). In 1997 werd hij algemeen directeur van ROBELCO en in 2000 richtte hij zijn eigen projectontwikkelingsbedrijf op. Hij is gedelegeerd bestuurder in alle projectvennootschappen van Groep Bouwen.

Kim Heungens behaalde in 1998 en 2001 Bachelordiploma's aan de Karel de Grote Hogeschool en de Katholieke Hogeschool Kempen.
In 2007 slaagde Kim met grote onderscheiding voor de postuniversitaire opleiding 'Vastgoedrecht in de vastgoedpraktijk’ aan de KU Brussel. Bij Groep Bouwen staat hij in voor de financiële opvolging van de projecten en de diverse vennootschappen. Tevens heeft hij een bestuursmandaat in verschillende aan de Groep Bouwen gerelateerde vennootschappen.

Cyrielle Bouwen is afgestudeerd als Master in de Handelswetenschappen aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen. Zij behaalde daarvoor haar Bachelor in Bedrijfskunde/Rechtspraktijk aan de Katholieke Hogeschool Kempen, waarna ze in combinatie met haar Master-studies deeltijds juridisch medewerkster was op het kantoor van Geassocieerde Notarissen Goossens en Verwerft.
In 2012-2013 heeft zij een postgraduaat in de vastgoedkunde aan de KU Leuven met onderscheiding afgerond.
Cyrielle is referentie-aandeelhouder en bestuurder in een aantal van de groepsvennootschappen.

Jan Leenaerts behartigt sinds 2007 de technische aspecten van de bouwprojecten binnen Groep Bouwen, van ontwerp tot oplevering. Hij beëindigde in 1997 zijn ingenieursstudies aan het De Nayerinstituut in Mechelen, de huidige faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen van de KU Leuven. Hij werkte eerst als Project Manager bij het multidisciplinair architectenbureau ELD in Antwerpen. In die periode behaalde hij het diploma van Master in Bouwmanagement.
Om op de hoogte te blijven van de voortdurende evolutie in de EPB-wetgeving en de gevolgen hiervan te implementeren in de ontwikkeling van onze projecten, volgde Jan recent met succes de cursus ‘Energie-Bewust Aannemer’.

Cedric Bouwen heeft zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de VUB te Brussel verleden jaar beëindigd. Zijn eindthesis zal hij uitvoeren in het kader van het Groep-Bouwen engagement in Peru (lees Group Bouwen in de wereld). Cedric helpt bij de financiële opvolging van de projecten en bij de opstelling van de interne consolidatie van Groep Bouwen.
Cedric is referentie-aandeelhouder.

'WIJ WILLEN NIET OVERAL ZIJN, MAAR WAAR WE ZIJN WILLEN WE DE BESTE ZIJN.'

Ons verhaal

Waar werd de eerste steen gelegd van Groep Bouwen? Wie waren (en zijn) de architecten van ons succes? Ontdek onze geschiedenis door op het bolletje te klikken en kijk samen met ons uit naar een bloeiende toekomst.

1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016